Vicces fürdőszobai történetei márpedig mindenkinek vannak

A vicces fürdőszobai történetek nem merülnek ki a sampont szembe dörzsölő, vizes csempén elcsúszós históriáknál. Ezek olyasmik, amik mindenkivel legalább egyszer megesnek, rettentő kellemetlennek érezzük őket az adott pillanatban, de egy kicsit később már csak nevetni tudunk az egészen, már ha szorult belénk némi humorérzék.

Természetesen ilyenkor nem maga a tény a szórakoztató, hogy elestünk, netalántán még meg is ütöttük magunkat, vagy hogy véletlenül borotva habot nyomunk a hajunkra sampon helyett. Ebben az a vicces, hogy hogy lehetünk ennyire bénák, mások vagy a saját szerencsétlenségünk pedig mindig jó indok a nevetésre.

Nemrégiben vettem egy hajszárítót a bestmarkt.hu oldalon. Itt nagyon sok elektronikai cikket lehet kapni, de ezek mellett mással is foglalkoznak. Vannak náluk telefonok, tabletek, laptopok, asztali gépek, kerti szerszámok, konyhai gépek, de még játékok is. Nem is ez a lényeg. Itt vettem egy nagyon jó hajszárítót. Olyan igazi jó minőségűt min nem csak két fokozat van, hanem kicsit komolyabb, mint az eddigi hajszárítóim. De úgy éreztem, hogy megengedhetem magamnak, hogy itt az ideje benevezni egy jobb minőségű hajszárítóra is, ami az első pár használatkor remekül szuperált.

Házhoz szállítással kértem, mert nem szerettem volna bemenni érte a boltjukba a IX. kerületbe, mert nem esett nekem útba. A hajszárító pedig rendben meg is érkezett, ahogyan annak lennie kell.

És olcsó is volt, mert amikor felléptem az oldalra, akkor pörgethettem magamnak kedvezményt is náluk, így a kedvezményes kuponomat is felhasználtam a rég vágyott hajszárítóra.

Az első pár alkalommal nem volt semmi gond, aztán persze jött a figyelmetlenségem ára. Azt tudni kell róla, , hogy rengeteg vicces történetem hátterében az húzódik, hogy nagyon figyelmetlen vagyok, A figyelmetlenségem pedig rengeteg könnyebb, komolytalan balesethez vezet, ami persze utólag csak nevetek, ahogyan a hajszárítós történetemen is.

Már hallottam róla, hogyha közel tartjuk magunkhoz a hajszárítót, akkor az meg tudja égetni a hajat, a hátulja pedig be tudja kapni. Nos, velem az utóbbi történt.

miközben a hajamat szárítottam, kissé furcsa, égett szagra lettem figyelmes, és kiderült, hogy a hajszárító végébe belerepült a hajam, az pedig bekapta.

Azonnal kihúztam a készüléket és igyekeztem nagyobb sérülések nélkül kiszedni a hajamat a gépből, de nem sikerült.

Nagyon pánikolni kezdtem, végül, mivel jobb ötletem nem volt és nem szerettem volna kitépni a hajamat, felöltöztem és elindultam a két utcával arrébb lakó barátnőmhöz, hogy segítsen rajtam és operálja ki a hajamat a hajszárítóból.

Természetesen a cukrászdában, ami mellett el kell sétálnom, éppen egy ovis csoport fagyizott, akik hangosan kérdezgették az óvónőket, hogy miért járkálok egy hajszárítóval a hajamban.

Utólag már vicces, de akkor nagyon kínos volt a szituáció. Persze a barátnőm is körberöhögött, hogy hogy sikerült így beleakadnom. Szerencsére sikerült viszonylag kevés veszteséggel kiszednie a hajamat a hajszárítóból, de sajnos ekkor szembesültünk vele, hogy ezek után nem indult be.

Hiába nem szerettem volna bemenni a bestmarkt.hu IX. kerületi üzletébe, végül bementem, visszavittem a hajszárítót, és beadtam szervizbe, hogy ne csak ennyi ideig tartson a kapcsolatunk.

Szerencsére itt tudtak mit kezdeni a hajszárítóval, és nem is néztek teljesem bolondnak, amiért beállítottam egy olyan hajszárítóval, amiből még kilógott a hajam.

Pár nap múlva elkészültek vele, visszakaptam a szervizből és újra használhattam is, de megtanultam a leckét most már sokkal óvatosabban bánok vele.

hajszárító
hajszárító