Vannak sztorik, amelyeket csak utólag tud az ember viccesen elmesélni

Szerintem az élet egyik legfontosabb dolga, hogy az ember tudjon magán nevetni. A humor nagyon sokszor képes arra, hogy átlendítsen minket a nehéz helyzeteken, sokkal könnyebb így elviselni, ha valami rossz történik. Szerintem a magyar ember kifejezetten jó az öniróniában, hiszen sajnos volt alkalmunk gyakorolni a történelem során. Vannak azonban olyan helyzetek, amik ott, amikor megtörténnek, nagyon nem viccesek, sőt, sírni tudna az ember, viszont később már viccesen tudja előadni.

Velem is nemrég történt ilyen, ugyanis egyik reggel arra keltem, hogy úszik a vízben a fürdőszobám, de ezt szó szerint kell érteni, a szennyes a víz tetején úszkált. Tudtam, hogy itt egy durva csőtörésről van szó. Még az a szerencsém, hogy nekem a mosógép egy másik helyiségben van, nem a fürdőszobában, így legalább áramütés veszélye nem fenyegetett. Így nem tettem mást, beírtam a keresőbe, hogy vízszerelés budapest, hiszen nem volt ott és akkor jobb ötletem. Első találatként a vizszereles.net oldalát dobta ki a keresőmotor, és én rá is kattintottam. Már a weboldaluk alapján meg tudtam állapítani, hogy itt bizony egy profi cégről van szó, így már eggyel nagyobb bizalommal tudtam feléjük fordulni. Ezt erősítette az is, amikor olvastam, hogy már több, mint 30 éve tevékenykednek a szakmában. Ez idő alatt biztosan láttak már nagyon sok mindent, nem az én csőtörésem lesz az első.

Olvastam a weboldalon, hogy ha komoly a probléma, akkor a szakemberek akár 1 – 2 órán belül is a helyszínre tudnak jönni, már pedig az én helyzetem szerintem kimerítette a komoly probléma fogalmát. Azt is megtudtam, hogy ugyan a kiszállás nagyon gyors, viszont előfordulhat, hogy a szerelési munkálatok már hosszabb időt fognak igénybe venni, mint azt esetleg korábban megszokhattuk. Hiszen a vizszereles.net egy olyan vállalkozás, amely vallja, hogy a jó munkához idő kell. Abban biztosak lehetünk, hogy ők nem azok a szakemberek, akik arra törekednek, hogy minél hamarabb végezzenek a munkával, és mehessenek haza. Nem, nekik fontos a minőség, hiszen garanciát vállalnak minden elvégzett javításra. Nekik sem lenne érdekük, ha állandóan vissza kellene járniuk ügyfelekhez a folyamatos gondok miatt. No meg persze 30 éven át sem tudtak volna működni ilyen sikeresen, ha nem kötelezik el magukat a magas színvonalú szolgáltatás mellett.

Miután felhívtam őket, és egyeztettem a részleteket, sok mindent nem tudtam csinálni, ezért kicsit ott maradtam az oldalukon olvasgatni, hátha tudok meg új dolgokat. Írták, hogy csőtörés esetén sokaknak az a kép él a fejükben, hogy az utcán hömpölyög, esetleg magasba feltör a víz, közben ez egyáltalán nem az átlag. A valóságban egy csőtörés sokkal alattomosabb, sokkal kevésbé lehet észrevenni. Csőtörés számos okból keletkezhet, mint például elöregedett csőfalak miatt, a kemény víz is okozhatja, illetve például a nem megfelelő víznyomás is lehet indító oka. Mindezek mellett számos nagyon hasznos dolgot olvastam még a vizszereles.net oldalán, észre sem vettem, hogy elröppent egy óra, és már meg is érkeztek a szerelők. Valóban profi munkát végeztek, ahogyan azt ígérték. Mindenkinek szívesen tudom ajánlani ezt a céget, akinek kell vízszerelés budapest területén vagy vonzáskörzetében, mert garantálom, hogy nem fog bennük csalódni. Sikerült olyan magas szinten elhárítani a problémákat, hogy semmi nyoma nincs annak, hogy valaha csőtörés lett volna nálam. Ma már ezt az esetet viccesen tudom elmesélni a vizszereles.net-nek köszönhetően.