Mostanság mindenki egyedi pólót kap tőlem ajándékba

Tavaly karácsonyra a szüleimtől egy vicces egyedi pólót kaptam, amit nagyon szeretek. Bárhol megjelenek benne, mindig mosolyt csalok vele a környezetemben lévők arcára. Ez rendkívül kellemes érzés: idegenek mosolyoknak rám, néhányan odadobnak egy-egy vicces megjegyzést. Én ezt szeretem. Emiatt, azóta minden ismerősömnek, barátomnak, családtagomnak egyedi pólót készíttetek, mindenki ezt kap tőle ajándékba. Bár nem vagyok benne biztos, hogy sikerül mindig eltalálnom mindenkinek az ízlését, nem foglalkozom vele, hiszen ez minden ajándék esetében benne van a pakliban.

A szüleimtől kapott pólókkal teljes mértékben meg vagyok elégedve, így én is abból az üzletből vásárolok. Az egyedi póló készítése kifejezetten könnyen kivitelezhető ajándék, a boltban egyből elkészítik az előre megtervezett ruhadarabokat.

A pólók elkészítésének idejét bár lehet tudni, a pontos árat sajnos nem. Kis darabszámú pólót tehát a helyszínen, azonnal elkészítenek azonban nagyobb mennyiségű, tehát húsz darabnál több póló esetében transzfer- vagy szitanyomással készítik el a termékeket, esetlegesen digitálisan nyomtatják. Ebben az esetben előre le kell adni a rendelést e-mailben vagy telefonon keresztül.

Az ár, ahogy említettem, előre pontosan nem meghatározható, többek között a minta méretétől is függ. A LOLmarkt.hu internetes oldalról azt azonban meg lehet tudni, hogy hozzávetőlegesen egy egyedi póló elkészítésének az ára 3500-4500 Ft között mozog. A pontos végső ár a pólók darabszámától, a színek és a nyomatok számától is függ.

A pólók megtervezésében szívesen segítenek a bolt munkatársai is, de persze konkrét tervvel is lehet érkezni. Én minden esetben előre megtervezem a ruhadarabot, mivel azt szeretném, ha minden egyes ajándékom valóban egyedi, saját tervezésű lenne. De persze sokan nem szeretnének a tervezésre annyi időt rászánni, vagy épp nincs érzékük a pólótervezéshez. Nekik sem kell kétségbeesniük, az üzlet weboldalán számos előre megtervezett ruhadarab közül lehet kiválasztani a legszimpatikusabbat. Az internetes oldalon a kategóriák menüpont alatt tekinthetők meg, hogy milyen témában vannak előre megtervezett pólók. A kategóriák a következők: alkohol, állatok, család, explicit, feliratos, film, foszforeszkáló, hobbi, internet, lánybúcsú, legénybúcsú, magyaros, munka, páros, poén, születésnap, top, ünnepek, illetve vegán. Ezeknél a pólóknál nyilvánvalóan lehet tudni a pontos árat is, szóval ezen a téren is jobban lehet előre számolni.

Nekem természetesen a kedvenc kategóriám a poén, mindig hasonló pólókat tervezek én is, sokszor innen veszek ihletet.

Remélem neketek is meghoztam a kedveteket az egyedi pólók készítéséhez. Én egy rendkívül jó találmánynak tartom. Elegem van abból, hogy mindenki ugyanolyan ruhadarabokban járkál. Ezáltal egy kis színt lehet vinni a megjelenésbe, különlegesebbé lehet válni. Úgy tervezem, hogy magamnak is fogok csináltatni néhány pólót, és ha csak tehetem, ezekben fogok járkálni. Több mosolygó idegent szeretnék látni.