Így jártam az ingyenes kiszállítással

Mindenkivel történt már olyan baleset, amely, ha nem vele történik, biztosan nagyon jót nevet rajta. Kinevetjük, aki először korcsolyázik és fenékre huppan a jégen, ha megkóstoltatjuk gyanútlan barátunkkal a kerítésszaggatót, és grimaszolni kezd utána, majd nyaralni küld minket szebb tájakra. Kinevettük az iskolában, akit azután hívtak ki felelni, hogy gúnyolódott az előző felelő leszereplésén. Kinevetjük a babát, aki először kóstol citromot, a cicát, aki elvéti az ugrást, a kutyát, aki büszkén ül gazdája kedvenc szétrágott cipője mellett, vagy a diákot, akinek megette a kecske a háziját.

Ellenben, ha mi vagyunk az élet tréfájának áldozatai, az valahogy nem olyan vicces, legalábbis amíg benne vagyunk a szituációban, maximum lányos zavarunkban nevetünk magunkon, de nem azzal az igazán jóleső kacagással. Hiába, legszebb öröm a káröröm.

Velem is volt már ilyen eset, hogy igazán szerencsétlennek éreztem magam, de ma már mosolygok az egészen, és szeretném, ha velem kárörvendenétek ezen a kis baklövésen.

Toner | Ingyenes Kiszállítás – bizony lehetséges!

A minap egy tonert rendeltem volna épp az otthoni nyomtatómba. Keresgéltem a neten, így több weboldal is meg volt nyitva. Nagyon megörültem, mikor láttam, hogy tudok spórolni a kiszállításon, ugyanis a nyomtatoalkatreszek.hu oldal ezt a szolgáltatást ajándékba adja. Azonban aznap, minden szándékom ellenére, nem tőlük rendeltem. Ugyanis, a rendelés leadása előtt, amíg kiszaladtam a mosdóba, a macskám rátelepedett a gépre, elnyomkodva rajta mindent, közben hívtak telefonon, hogy vásároljam meg a legújabb méregdrága szuperterméket, szóval hirtelen felgyorsultak az események, és a vége az lett, hogy mikor visszaültem a monitor elé, hogy leadjam a rendelést, azt gondolva, hogy már mindent elintéztem és kézben tartok, egy másik oldalt bíztam meg a feladattal. Ha nem velem történt volna, el sem hinném, olyan filmszerűen jött össze az egész.

A futár természetesen akkor jött, amikor már csak pár percem volt munkába indulásig. Mivel utánvéttel szerettem volna fizetni, készpénzzel, ahogy azt be is jelöltem, nem hozta magával a kis terminált, nálam pedig nem volt annyi, hogy a szállításra is fussa, mert, mint kiderült, az ingyenes kiszállítás az általam megbízott oldal kínálatába nem tartozott bele azért az összegért, amennyiért és vásároltam. Szóval le kellett mennünk az ötödikről a parkolóba az utca végére, hogy a kocsival hagyott szerkezeten keresztül tudjak bankkártyával fizetni.

Rettentő kellemetlenül éreztem magam, de a futár legalább kedves volt, mondta, hogy legközelebb mindig viszi magával a terminált az olyan pancserek miatt, mint én. Kösz. A melóból persze elkéstem, és mikor előadtam, mi is történt, valahogy nem tudtam úgy nevetni, mint a többiek. De azóta kétszer is megnézem, honnan rendelek.