Felőlem akár a hajdra is kenheted!

Felettébb nevettető szituációba torkollott a férjem első találkozása a kakaóvajjal, hadd meséljem el. Egyszer hazaállítottam egy nagyobbacska tömbbel, és a csomagolásából félig kibontva letettem a konyhapultra, hogy szobahőmersékletűre langyosodhasson. A kedvesem hazaérkezve egyből észrevette a konyhában a szokatlan jelenséget, és a nyitott csomagolásban forgatva az újdonságot igyekezett beazonosítani mibenlétét. Amikor megtalálta a terméknevet, szélesen elvigyorodott. Ekkor mellé léptem, lecsippentettem a szép tömb sarkát, és gyorsan szétdörzsöltem a két tenyerem között. Majd határozott mozdulatokkal bemasszíroztam az arcbőrömbe. Harapni lehetett volna az életem párja szeméből sugárzó döbbenetet. Mint utólag elmondta, lelki szemei előtt már megjelentek a kakaóvajból készült csodás házi trüffelek és fehércsokis ínyencségek. Összefolyt a nyál a szájában, és egyszerűen nem tudta mire vélni, hogy ezt az igen értékes alapanyagot miért kenem az arcomra.

Szerencsére azonban manapság már nem számít kifizethetetlen ritkaságnak ez az exotikum, a Humanity Webáruházban pedig különösen is odafigyelnek az ellenőrzött minőség mellett a kakaóvaj termékek korrekt árára is, amiről a https://www.humanityaruhaz.hu/termek/kakaovaj_100_nem_dezodoralt_100_gramm.html weboldalon is meggyőződhetünk. Így igazán nem sajnálom magamtól időnként sem konyhai, sem kozmetikai felhasználásra. Mind belsőleges, mind külsőleges alkalmazáskor elsőrangú fontosságú tehát a termék megbízhatósága. Ezt a hazai és nemzetközi beszállító partnerek gondos kiválasztásával garantálja a Humanity webáruház. Elvárás feléjük, hogy ISO és HACCP minőségbiztosítási rendszerrel működjenek.

Nem kevesebb mint tízféle kakaóvaj áll rendelkezésre eme különlegesség rajongói számára. Elérhetők kétféle kivitelben is. Lehet választani dezodorált terméket, melyek esetében vegyszermentes szagtalanítási eljárással enyhítik az erős kakaóillatot. Rendelkezésre áll továbbá az eredeti intenzív illatú, nem dezodorált változat is, mint például a https://www.humanityaruhaz.hu/termek/kakaovaj_100_nem_dezodoralt_100_gramm.html linken elérhető. Mindkettő igen változatos kiszerelési méretekben rendelhető. Az alap 10 dkg-os kis méretű dobozocskától egészen a 25 kg-os nagyobb csomagig válogathatunk, attól függően, hogy milyen jellegű és mennyiségű felhasználásra tervezzük a vásárlást.

A humanityaruhaz.hu csapata számára munkájuk minden mozzanatában a legfontosabb cél a vásárlók elégedettsége. Ezt szolgálja a kuriózumnak számító, lexikon mélységű Humanity Tudástár is, mely szépen nyomon követi a gyártók folyamatos termékfejlesztéseit és a vásárlói közösség visszajelzéseiből nyert tapasztalatokat is. Ezen kívül a termékleírásokban található részletes leírás szintén az eligazodást és a tájékozódást segíti a gondos webszerkesztők jóvoltából. Ennek köszönhetően kitűnő betekintést nyerhetünk a kakaóvaj széles körű felhasználási területeibe. Innen kiderül, hogy nemcsak csokoládégyártáshoz és bőrpuhításra, hanem bizony akár hajápolásra, szappanokba vagy sminkkészítményekbe is alkalmazható ez a természetes alapanyag. Sőt, még a stressz ellen is bevethető, és az immunrendszert is erősíti. Gyorsan bekenem a férjem arcát is vele a nagy meglepetés okozta izgalom lehűtésére.