Csikis vagyok, kibírok egy talpmasszázst?

Erre a kérdésre teljesen meg voltam győződve, hogy tudom fejből a választ, de a gyakorlatban beigazolódott az, hogy nem szabad képzelgésekben hinni.

Viccek, jó történetek, bénázások, félremondott szavak, sok-sok lehetőség arra, hogy egy jót nevessünk. De nemcsak ezek azok, amik nevetést váltanak ki bennem, hiszen ott van a számomra leginkább átkozottnak nevezett csikis érzés. Nektek is megvan?

Azt hiszem, mindenhol csikis vagyok. Így nagyon könnyű nevetésre bírni, hogyha valaki egy csikizős hadműveletet tervez ellenem. Na de aztán jött a feketeleves egy szép szerdai délutánon, amikor is talpmasszázsra kellett mennem. Hogyan lehetséges ez? A drága párom a https://karmathaimasszazs.hu/talpmasszazs oldalon vásárolt nekem egy talpmasszázst, ami alatt azt értem, hogy online foglalt nekem egy időpontot talpmasszázsra. Azt mondjuk szerintem elég menő, hogy egy masszázsra is lehet időpontot online foglalni. Párom már korábban is említette a talpmasszázs előnyeit, és amikor megtudtam, hogy ezen az oldalon foglalt nekem időpontot, akkor már kicsit jobban elmerültem a témában magam is, és rávettem magamat, hogy átolvassam a https://karmathaimasszazs.hu/talpmasszazs oldalt. Ez egy nagyon jó döntésnek bizonyult, ahogyan a barátom is csak jókat mondott a talpmasszázsról, itt is sok pozitív dolgot megtudtam a talpmasszázzsal kapcsolatban. Olyan dolgokra térnek ki, mint, hogy milyen hatással van a szervezetünkre, miért érdemes elmenni, megmasszíroztatni a lábunkat, és hogy ez milyen hatással lesz a hangulatunkra, és természetesen fizikailag is nagyon jót tud tenni, amin tényleg nagyon szuper, de ugye ott volt az a probléma, hogy én csikis vagyok. Ettől függetlenül úgy voltam vele, hogy semmi gond, bevállalom, nézzük meg, hogy mi lesz egyrészt mert már az időpont le volt foglalva, másrészt az oldal leírása is elég meggyőző volt számomra, és már nagyon kíváncsi voltam arra, hogy milyen ez a szalon. Így elmentem a lefoglalt időpontra.

Nagyon izgultam amíg oda nem értem, de aztán amikor beléptem az üzletbe egy nagyon szép szalonban találtam magamat, ahol nagyon kedvesen fogadtak. Így az izgulás ennek a fogadtatásnak köszönhetően csillapodni tudott. Minden aggodalmam azonnal elmúlt, amikor a masszőr hozzáfogott a talpmasszázshoz. Először csak gyengéden nyomkodta át a területet, ezután pedig bizonyos helyeken már alaposabban is átnyomkodta a lábamat. Az oldalon is olvastam erről, de személyesen is rákérdeztem, és megtudtam, hogy ahol alaposabban átnyomkodtak, ott érzékeltek problémásabb területeket. A talpaknál megtalálhatóak a szervek idegvégződése, így egy-egy beteg szerv esetén nyomást lehet érezni azokon a pontokon, ahol egy beteg szervnek az idegvégződése található meg. Ezeknek a pontoknak a kezelése azért nagyon hasznos, mert segít helyreállítani a vérkeringést, ami által fokozódik a szervezetünknek a védekezőképessége.

A masszázst 60 percen keresztül élvezhettem, amiből körülbelül 50 perc volt az, amíg a masszőr a talp és a láb környéki részekkel foglalkozott. A maradék 10 percet pedig azzal töltötte, hogy a fejemet, a nyakamat és a vállamat átmozgassa.

A 60 perc után pedig most már kijelenthetem, hogy teljes mértékben csikiző érzés nélkül éltem túl a talpmasszázst, szóval igen, csikisen is ki lehet bírni egy talpmasszázst. A végére már teljesen ellazultam, és mikor végeztünk az egésszel, úgy éreztem, hogy megszabadultam minden stressztől. Ami pedig nagyon jó érzés volt, hogy teljesen feltöltődve jöttem ki a szalonból.

Tehát ha téged is aggaszt az, hogy csikis vagy, bátran merem neked ajánlani, hogy így is vágj bele a talpmasszázsba, nagyon megéri. Nem gondoltam volna én sem, hogy ennyire szuper élmény lesz a talpmasszázs, de úgy tűnik, hogy még is csak vállalható. Ehhez biztos, hogy olyan szakértő kezekre van szükség, mint amilyennel én is találkozhattam a karma thai massage szalonban.