Annyira gyors volt az autószerelő, hogy megjavult az autó mire megtaláltuk

Ez aztán a gyors munkavégzés mondhatnánk a “MetaAutoszerviz Hu” domainen megtalálható szereldére… Elég volt megtalálni őket, és az autó egyből jobban érezte magát! 🙂 No, de a vicces sztori lényegére rátérve, az történt, hogy egyik barátunk autószerelőnek tanul, de még nem haladt túlságosan előre a tanulmányaiban, így elsőre nem merte bevállalni, hogy az unokatesóm kocsiján elhárítson egy aprónak tűnő problémát. Pedig elindulni nem mertünk, míg az a fura kattogás hallható volt.

Ez a probléma tényleg nem volt jelentős, de ekkor még nem tudtuk biztosan (csak utólag). Átnézte a verdát a haver, alá is feküdt, gyanított több dolgot is a jelenség hátterében, de csak azt javasolta végül: keresünk már egy profibb bandát, mert ő nem vállalja a felelősséget! Ez a profi társaság volt a MetaAutoszerviz Hu. Akik egyébként annyira jól tájékoztatnak mindenről a honlapon eleve, hogy mire végigolvastuk a kérdéses területeket, ahol a vélelmezett szerelési munka majdani árait kutattuk, a leírásokból meg is értette a szerelő-tanonc barátunk, hogy valójában mi is a probléma! (Az árak pedig két külön menüszekcióban is fel vannak tüntetve)

Mert amúgy tényleg egy ennyire király weboldal az azóta a böngészőben “kedvenc-listára” tett szerelőé (pedig ez most tényleg csak egy kisebb üzemzavar volt)! Az egy dolog, hogy végül emiatt nem kellett már megkeresnünk külön őket, de meg fogjuk, mert lehet náluk már a neten is előre bejelentkezni gumicserére, és tárolják is az éppen használatban nem lévő gumiszettünket. Csábító, hogy negyedannyi időt emészt fel az ilyen ügyekkel való foglalkozás, és azért is dicsérik a neten a Métát, mert maguk a szerelési idők is extra kereteken belül maradnak. Nem fog ott vesztegelni a kocsi heteket, talán még napokat sem, bár ez nyilván függ a gond mélységétől és súlyosságától. A gumikat pedig, ha veszünk újat, mi mégis hová tegyünk? Egy jó gumisnak van raktára, ezt is jegyezzétek meg, ha tényleg el akartok igazodni abban, kivel érdemes együttműködni!

És, képzeljétek (kicsit visszatérve az alapsztorira), még csak nem is a blogjukról beszélek összességében, aminek olvasása alapján egész korrekt mini-képzést kaphatna bárki, legalább a legfontosabb dolgokról. Hanem pusztán a szerelési területek és kategóriák leírásait olvasgattuk át, ahol megerősítettek minket abban, hogy az a kocsi baja, amit többen is tippeltünk. (A blogjuk ennél is több infót ad) Aztán pedig kaptunk néhány konkrét tippet, hogy pontosan melyik alkatrészre kell ránézni, amit kicsit megbütykölve meg is oldódhat tehát a kocsi problémája bárkinél… Ha nem nagyobb a baj! Ha nagyobb, vigyétek a hozzáértőhöz.

Na, ilyen valóban a jó autószerelő, aki ott segít, ahol tud. 🙂 Még virtuálisan is. MetaAutoszerviz Hu – így írjátok be őket a böngészőbe, de aztán persze forduljatok rögtön hozzájuk, ha be is igazolódott valamilyen gyanútok nektek is a náluk írtak alapján, de magatok nem tudtok mit kezdeni a problémával.

Tervezem, hogy ha valóban felkerestük őket egyebekkel, és adtunk nekik több munkát is (mert ezzel a kocsival azért lesz munka…), megírom azt is, hogy a tényleges munkavégzés hogy megy náluk, de egyelőre ennél királyabb autószervizes site-ot nem találtunk. És tűnnek annyira ígéretesnek, hogy nem is keresünk. Azt hiszem, jók lesznek.