A számítógép szervizzel sosem viccelünk!

Ismeritek azt a viccet, hogy két IT-s beszélget? Azt mondja az egyik, hé, haver, elromlott a gépem, tegnapról mára csak sötét képernyő fogad, be sem kapcsol… Ti sem ismeritek? Hát én sem, és azt gondolom, a számítógép probléma olyasmi, amiből nem is szabad viccet csinálni! Jobb, ha nem festi az ember az ördögöt a falra…

Mert amikor tényleg megtörténik a baj, az eléggé bosszantó tud lenni. Akkor aztán keresgélhet az ember megbízható számítógép szerviz után… Embert próbáló feladat. Még szerencse, hogy az egyik ismerősöm a figyelmembe ajánlotta a PC Mentor csapatát, ők aztán minden problémára találnak megoldást! Gyakorlatilag nem ismernek lehetetlent, nincs az a probléma, amivel ne tudnának megbirkózni! Ha pedig mégis akadna ilyesmi (amire elmondhatom, hogy 0,00000001% az esély, és lehet, hogy még így is sokat mondtam), akkor semmilyen költséget nem számítanak fel, hiszen nem tudták megoldani a problémádat, amivel a gépet odavitted. A PC Mentor egy valóban ütős számítógép szerviz. A szervizes kollégák mindegyike nagyon régóta van a szakmában, szerintem már a létező összes számítógép márkát ismerik, és folyamatosan képzik magukat, hogy minél nagyobb tudással fordulhassanak az ügyfelek felé.

De miről ismerszik meg egy megbízható számítógép szerviz? Ahogyan már említettem, nem ismernek lehetetlent. Így a PC Mentorhoz is hozhatsz bármilyen gyártójú, típusú készüléket, biztos lehetsz benne, hogy a legnagyobb szakértelemmel fognak hozzányúlni. A hardveres és a szoftveres problémák megoldás terén is egyforma precizitással dolgoznak. Ráadásul, ha esetleg nem esne útba neked az 1. kerületi vagy a 14. kerületi lokációjuk, vagy nagyobb problémába ütköztél, ami csak a helyszínen orvosolható, a PC Mentor kollégái készséggel meglátogatnak téged a saját otthonodban is! ha nem kapcsol be a géped, hangosan búg a ventilátor, kockás a képernyő, vagy szaggatnak a programok, ne habozz tovább – keress egy megbízható számítógép szervizt. Én a PC Mentort ajánlom – felkeresed őket?