A régi táskám elszakadása komikus helyzetet okozott

Egyszer a hátitáskámnak köszönhetően kerültem igen komikus helyzetbe. Tudni kell rólam, hogy nem szeretek új táskákat venni, csak ha már a régi teljesen elhasználódott. Így történt meg az, hogy az egyik munkahelyi kiránduláson kiszakadt a táskám alja, és minden kiömlött a nagyvilágba. Volt ám nevetés, nekem viszont kicsit kínos is volt. Így hát, mikor hazaértem, beütöttem a keresőbe, hogy hátitáska női, hátha találok valami hasznosat. Rá is bukkantam az annataska.hu oldalára, ahol rengeteg hátitáska között lehet válogatni.

Hirtelen meg is zavart a nagy bőség, nem is tagadom, de ezen segített az, hogy van a weboldalon lehetőség szűrni a keresési találatokat, így mindjárt kevesebb táskát kell végigböngésznünk. Én éltem is ezzel a lehetőséggel. Viszonylag gyorsan ki is választottam azt, amit szerettem volna, és már csak a megrendelés és a fizetés volt hátra. Mindenképp bankkártyával akartam fizetni, hiszen én ezt a fizetési módot biztonságosabbnak tartom, mint a készpénzes fizetést. Ezzel nem is volt gond, van lehetőség az oldalon bankkártyás fizetésre.

A GLS futárszolgálat szállítja ki a csomagot házhoz, így még csak el sem kellett mennem sehova ahhoz, hogy megkapjam a hátitáskámat. Mivel nagyon megtetszett már elsőre az annataska.hu, feliratkoztam a hírlevelükre, hogy értesülni tudjak az újdonságokról és az akciókról, hátha egyszer jól jön. Nagyon örülök, hogy beírtam a keresőbe a hátitáska nőit, mert így egy nagyon szuper webshopra bukkantam!