A legjobb online bababolt szerintem

pelenka

A legjobb online bababolt felkutatása azt hittem, hogy nagy feladat lesz, végül kiderült, hogy Réka már tudja, melyik is az igazi.

Amikor terhes lettem, nagyon sokat olvasgattam pelenka témában, úgy éreztem, hogy teljesen elveszítettem már a fonalat, annyi információt lehet találni az interneten is. A barátok és családtagok is nagyon sok tanáccsal elláttak, és ez a rengeteg információ nem igazán segített abban, hogy rájöjjek arra, hogy számomra melyik típusú pelenka lenne a legjobb.

A legjobb barátnőm, Réka, egy délutáni kiborulás alkalmával nyugtatott meg, hogy van erre egy nagyon jó megoldás, és ekkor tudtam meg, hogy a LORD shopban kaphatók próbacsomagok, amiben mindenféle fontos termék megtalálható. Van olyan, amiben törlőkendők vannak és pelenkák, és van is, amihez még popsikrémet is adnak. Ezek a csomagok különböző márkáktól is megvásárolhatók, így néhány próbacsomaggal rá lehet jönni arra, hogy melyik az a márka és melyik az a termék, ami nekünk való. Szóval ezek a próbacsomagok ideálisak arra, hogy a nagy bőségben ne vesszünk el, hanem le tudjuk tesztelni a termékeket. Egyébként a LORD shopban nagyon jó minőségű pelenkákat lehet kapni, ezt már nem csak hallomásból tudom, hanem miután Réka ajánlotta nekem ezt az oldalt, rögtön rávetettem magamat a próbacsomagok menüre, átnéztem, hogy milyen lehetőségek vannak. Egészen az újszülöttől kezdve a nagyobb gyerekekig vannak ilyen pelenka próba csomagok, amikkel ki lehet próbálni az itt megtalálható márkáknak nagy részét.

A csomagok ára nagy mértékben függ természetesen attól, hogy mennyi termék található benne, és pontosan melyik márkáról van szó. Én a legnagyobb csomagok közül választottam azért is, mert ezekben található többfajta pelenka is, így ki tudtam próbálni a sima pelenkától a nadrágpelenkán át az egészen természetes naturál nadrágpelenkáig több fajtát, valamint különböző törlőkendők is voltak ebben a csomagban. A most kapható legnagyobb próba csomagban öt fajta törlőkendő szerepel, valamint szintén öt fajta pelenkát lehet kipróbálni.

Amit még nagyon szupernek találtam, hogy vannak úgynevezett túrajáratok, ami bizonyos kiemelt települések esetén lehet igénybe venni. Tehát meg van adva egy konkrét útvonal, hogy melyik nap merre közlekedik ez a túrajárat, ami nagyon kedvezményes áron szállítja ki a megrendelt árut. És ami még nagyon pozitív, az az, hogy olyan munkatársak szállítják ki a termékeket, akiknek igen erős termékismeretük van, és így tőlük személyesen is lehet a kiszállítás során kérdezni egy-egy termékkel kapcsolatban, vagy esetleg akár a következő rendeléssel kapcsolatban feltenni személyesen a kérdéseket. A szállítási alapdíj pedig nagyon kedvező, csupán 790 forintba kerül. Ráadásul most 8000 forint feletti szállítás esetén a túrajáratoknál ingyenes a szállítás. Túrajárat esetén legalább ötezer forint értékben kell rendelni, fizetni pedig többféle módon is lehet: online bankkártyás fizetés a megrendeléskor, ilyenkor barionon keresztül lehet rendelni. Ezen kívül lehetőség van banki előreutalásra, illetve átvételkor is lehet fizetni, ilyenkor készpénzben is lehet, valamint ugyanúgy lehet bankkártyával is fizetni. Nem szeretek a futárnál fizetéssel vacakolni, mivel egy megbízható boltról van szó, és az online bankkártyás fizetés teljesen biztonságos fizetési mód, így én mindig online kifizetem a rendelést. Így amikor megérkezik a futár, hipp-hopp átveszem a csomagot, és már lehet is elmerülni a legújabb babaholmik között.